Thermosflessen

FAQ

Kies voor onze RVS thermosfles 500ml of 750ml. Op de productpagina van deze ecoflessen heb je een aantal opties:


• Graveren, vul hier jouw of de naam van de gelukkige in. Het voorbeeld is direct te zien op de productafbeelding.

• Sportdop, handig voor in de sportschool of thuis als je gemakkelijk water wilt drinken. Deze optie wordt alleen getoont bij de 500ml versie. Op de 750ml versie past de sportdop namelijk niet.

• Flessenborstel, om de ecofles schoon mee te houden. Voor meer informatie bekijk in de veelgestelde vragen de vraag over het onderhouden van je RVS thermosfles.


• Naam grafferen €6,50
• Sportdop €5,50
• Flessenborstel €5,95

Je naam komt aan de tegenovergestelde kant van het ecofles logo te staan. Hij wordt, netzoals het logo, horizontaal gegraffeerd. 

Je naam blijft er voor altijd instaan. Dit komt omdat we door middel van lasertechniek je naam uit de coating grafferen. Hierdoor zie je het RVS en is de kleur van je naam dus RVS kleur.

Zodra wij je bestelling binnen krijgen gaan we direct voor je aan de slag. Omdat het graveren tijd nodig heeft houden wij aan: Drinkfles met naam bestellen heeft een levertijd van 2 werkdagen.

Kort antwoord: Ja!

Omdat het personaliseren instelkosten heeft kunnen wij korting geven bij bestellingen met meer dan 10 ecoflessen. Leuk voor je sportteam of bedrijfsuitje. Mail ons op info@ecofles.nl of bekijk de contactpagina.

Heb je specifieke voorkeuren/locaties waar je je naam wilt laten grafferen? Laat het ons weten! Negen van de tien keer kunnen we dit waarmaken. Onze klantenservice is voor alle vragen bereikbaar via de contactpagina, info@ecofles.nl en natuurlijk via Whatsapp op 06-82087107.

Nee, wij maken de ecofles speciaal voor jou. Helaas kan dit niet retour gestuurd worden.