Offerte aanvragen

Relatiegeschenken kopen

Stuur ons een offerteaanvraag!

Via email naar zakelijk@ecofles.nl of stuur je aanvraag hieronder.

Voor een snelle en complete offerte, vermeld minimaal:

• Welke ecoflessen 

• Welke accessoires (sportdop / flessenborstel)

• Hoeveel stuks van ieder

• Welke vorm van personalisatie

Wij komen zo snel mogelijk terug met een reactie, meestal binnen 24 uur. 

Haast? Stuur na de offerte aanvraag een whatsappje naar 06-82087107. Zo zijn wij sneller geattendeerd op je aanvraag en kunnen sneller schakelen.

Wij doen ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren.

FAQ

Hoe bestel ik relatiegeschenken?

Alle producten! Zo is het mogelijk om een bestelling te doen met bijvoorbeeld 50 gepersonaliseerde RVS thermosflessen, 50 flessenborstels en 50 herbruikbare bioplastic koffiebekers. Stuur een gratis offerte aanvraag en wij zullen een offerte op maat maken.

Nadat wij een offerte hebben verstuurd gaan wij bezig met het digitaal voorbeeld. Alvast kijken hoe het voorbeeld eruit komt te zien?Test onze editor tool.

Uiteraard! Vanaf 15 artikelen ontvangen wij graag je offerte aanvraag zodat wij een passende prijs kunnen geven voor de ecoflessen.

Door het personaliseren zelf te doen kunnen wij korte levertijden en scherpe prijzen behalen. Daarom kunnen wij binnen 2 weken jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken leveren! Bij grote orders is de levertijd in overleg.

Wij personaliseren alle RVS thermosflessen op onze website. Er kan dus tussen alle kleuren en verschillende soorten inhoud gekozen worden. De bioplastic serie personaliseren wij niet. Bij een bestelling vanaf 100 stuks kunnen wij ook volledig gepersonaliseerde bedankkaartjes bij elke ecofles leveren.

Via zakelijk@ecofles.nl of via het aanvraag formulier onderaan op deze pagina

Standaard aan de achterkant ten opzichte van het ecofles logo. Natuurlijk is er veel meer mogelijk qua naam of logo locaties. Vermeld je idee in de offerteaanvraag voor een passende oplossing.

Al vanaf 1 stuk! Wij hanteren geen minimum aantal voor personalisatie. Echter is het uiteraard wel zo dat bij een grotere bestelling wij een hogere korting kunnen geven. Al vanaf 15 gepersonaliseerde ecoflessen kunnen wij een mooie prijs opmaken. Benieuwd? Stuur je offerte aanvraag!

Ecoflessen nodig voor eigen gebruik op kantoor? Of interesse in onze bioplastic serie als relatiegeschenk? Vanaf een aanvraag zonder personalisatie met 15 stuks kunnen wij een speciale prijs voor je opmaken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Schroom niet en stuur ons een mailtje!

Omdat relatiegeschenken vaak in grotere aantallen gekocht worden maken we de prijs speciaal op voor de klant. Hier letten we bijvoorbeeld op het ontwerp (naam en/of bedrijfslogo), het model ecofles en natuurlijk de aantallen. Benieuwd naar de prijs speciaal voor jou? Stuur een offerte aanvraag en we maken zo snel mogelijk een offerte op.

Uiteraard is de verzending van je relatiegeschenken gratis. Wij verzenden de producten naar je bedrijfspand of een ander opgegeven adres.

Bij elk verkochte ecofles doneren wij €1,- aan PlasticSoupFoundation. Dit is ongeacht aan welke klant wij verkopen. De reden dat ecofles bestaat is namelijk om plastic afval te verminderen. PlasticSoupFoundation heeft hetzelfde doel en levert fantastisch werk.

Stuur een gratis offerte aanvraag! Door een gedetailleerde offerte aanvraag te sturen kunnen wij gemakkelijk en snel een prijs geven!