Product informatie

Wij raden aan om na gebruik je ecofles met warm water en een sopje schoon te maken. Hij is namelijk niet vaatwasser bestendig. Het is bij de RVS thermosfles handig om een flessenborstel te gebruiken zodat alle hoekjes en randjes schoon gemaakt worden. Bij te weinig schoonmaken kunnen door de vloeistoffen bacteriën opbouwen in de fles. Wij verkopen speciaal voor onze ecoflessen een flessenborstel met kokosvezels. De flessenborstel is volledig vervormbaar zodat je alle hoekjes schoon houdt. Na een tijdje je thermosfles te gebruiken kan hij wat piepen, dit is normaal voor thermosflessen. Wij adviseren om het rubber op dit moment even in te vetten met lippen vaseline om piepen te voorkomen.

Nee, de RVS ecofles is niet vaatwasserbestendig. Bij deze ecofles adviseren wij om met een flessenborstel en warm water schoon te maken. Dit zorgt voor behoud van de mooie coting. Gebruik van de vaatwasser zorgt voor het vervagen/beschadigen van de coating.

Dat ben jij! Door een jaar lang onze ecofles te gebruiken bespaar je gemiddeld 2kg aan plastic verpakkingen. Dit door het onnodig maken van wegwerp koffiebekers (ook de kartonnen koffiebekers bevatten plastic), plastic waterflesjes, frisdrankflesjes en andere single use verpakkingen. RVS is een taai en sterk materiaal waardoor jouw ecofles lang meegaat. Hij kan tegen een stootje waardoor je jaren vooruit kan met deze fles.

De sportdop past alleen op de RVS ecofles - 500ml. Het is daarom ook niet mogelijk om deze als extra optie aan te vinken op de 750ml productpagina. De sportdop is ideaal voor bijvoorbeeld in de sportschool, maar natuurlijk ook handig voor op kantoor en thuis. Het maakt het water drinken gemakkelijker door het tuitje.

Ja! De ecoflessen zijn kwaliteits producten en dus ook 100% lekvrij. Ideaal dus om deze ecofles mee te nemen in je tas naar het werk of naar de sportschool.

Ja deze producten kunnen in de vaatwasser. Het is uiteraard ook mogelijk om ze na gebruik even af te spoelen met warm water en wat zeep. Door dit direct te doen heeft de inhoud geen kans om op te drogen en aan te koeken.

Onze NATURALS collecties zijn gemaakt van hernieuwbare materialen. Namelijk van het restmateriaal van mais en rietsuiker. Door deze grondstof te gebruiken is er geen ruwe aardolie verwerkt. Dit heeft meerdere voordelen zoals de besparing op CO2 uitstoot en uitstoot van giftige stoffen. Ook zetten de mais en rietsuiker tijdens het groeien CO2 om in pure zuurstof. Uiteindelijk is hiervan bio pp gemaakt. Wat de ecofles pas écht duurzaam maakt ben jij. Door keer op keer je ecofles te herbruiken, zowel in huis al buitens huis, wordt er gemiddeld 2kg aan plastic verpakkingen bespaard per persoon per jaar.

Ja, ook bij deze ecoflessen wordt er per verkocht product €1,- donatie gedaan aan PlasticSoupFoundation.

Bioplastics worden in nederland in een speciale composthal verwerkt. Het materiaal is volledig biologisch afbreekbaar. Dit wil alleen niet zeggen dat je het in de tuin of berm kan gooien. Omdat de temperatuur en luchtvochtigheid een belangrijke rol speelt tijdens het biologisch afbreken van bioplastic moet het weggegooid worden bij het restafval. Dus niet in de plastic container!

Personaliseren

Kies voor onze RVS thermosfles 500ml of 750ml. Op de productpagina van deze ecoflessen heb je een aantal opties:

• Gravering, vul hier jouw of de naam van de gelukkige in. Je voorbeeld is direct te zien op de productafbeelding.

• Sportdop, handig voor in de sportschool of thuis als je gemakkelijk water wilt drinken. Deze optie wordt alleen getoont bij de 500ml versie. Op de 750ml versie past de sportdop namelijk niet.

• Flessenborstel, om de ecofles schoon mee te houden. Voor meer informatie bekijk in de veelgestelde vragen de vraag over het onderhouden van je RVS thermosfles.

Vervolgens staat er een duidelijke prijs opsomming van de opties.

Zodra wij je bestelling binnen krijgen gaan we direct voor je aan de slag. Omdat het graveren tijd nodig is leveren wij je gepersonaliseerde drinkfles de volgende werkdag af bij de vervoerder. Als Postnl geen storingen heeft mag je aangehouden, drinkfles met naam kopen is een levertijd van 2 werkdagen

Wij lasergraveren jouw naam in de coating van de ECOFLES. Door de coating weg te grafferen zal je naam in RVS kleur zichtbaar zijn. Hierdoor blijft je personalisatie dus even lang goed als de coating. Als je ecofles niet in de vaatwasser gaat is dit dus voor altijd.

Standaard grafferen wij je naam of logo aan de achterkant ten opzichte van het ecofles logo. Mocht je specifieke voorkeuren hebben kan je altijd alvorens bestellen contact met ons opnemen via de contactpagina.

Ja, dat is mogelijk. Vanaf 10 stuks kunnen wij wat aan de prijs gaan doen. Leuk voor bijvoorbeeld een sportteam of hobbyclub. Stuur ons een bericht met je wensen via de contactpagina of via info@ecofles.nl. Probeer zo compleet en duidelijk mogelijk te zijn in je bericht.

Nee, wij maken de ecofles speciaal voor jou. Helaas kan dit niet retour gestuurd worden.

Je naam blijft er voor altijd instaan. Dit komt omdat we door middel van lasertechniek je naam uit de coating grafferen. Hierdoor komt je RVS 'bloot' en dat is dus de kleur van je naam. Zolang je RVS thermosfles niet in de vaatwasser gaat blijft je naam dus staan!

Zakelijk

Alle producten! Zo is het mogelijk om een bestelling te doen met bijvoorbeeld 50 gepersonaliseerde RVS ecoflessen, 50 flessenborstels en 50 COFFEE LOVERS. Stuur een gratis offerte aanvraag en wij zullen een offerte op maat maken. Zie het kopje "relatiegeschenken"

Uiteraard! Vanaf 15 artikelen ontvangen wij graag je offerte aanvraag zodat wij een passende prijs kunnen geven voor de ecoflessen.

Ja uiteraard. Zodra wij uw offerte aanvraag ontvangen gaan wij een offerte en digitale proefdruk opmaken.

Door het personaliseren zelf te doen kunnen wij korte levertijden en scherpe prijzen behalen. Daarom kunnen wij binnen een week jouw gepersonaliseerde relatiegeschenken leveren! Bij grote orders is de levertijd in overleg.

Via zakelijk@ecofles.nl of via het aanvraag formulier op onze relatiegeschenken pagina

Standaard aan de achterkant ten opzichte van het ecofles logo. Natuurlijk is er veel meer mogelijk qua naam of logo locaties. Vermeld je idee in de offerteaanvraag voor een passende oplossing.

Al vanaf 1 stuk! Wij hanteren geen minimum aantal voor personalisatie. Echter is het uiteraard wel zo dat bij een grotere bestelling wij een hogere korting kunnen geven. Al vanaf 15 gepersonaliseerde ecoflessen kunnen wij een mooie prijs opmaken. Benieuwd? Stuur je offerte aanvraag!

Omdat relatiegeschenken vaak in grotere aantallen gekocht worden maken we de prijs speciaal op voor de klant. Hier letten we bijvoorbeeld op het ontwerp (naam en/of bedrijfslogo), het model ecofles en natuurlijk de aantallen. Benieuwd naar de prijs speciaal voor jou? Stuur een offerte aanvraag en we maken zo snel mogelijk een offerte op.

Uiteraard is de verzending van je relatiegeschenken gratis. Wij verzenden de producten naar je bedrijfspand of een ander opgegeven adres.

Bij elk verkochte ecofles doneren wij €1,- aan PlasticSoupFoundation. Dit is ongeacht aan welke klant wij verkopen. De reden dat ecofles bestaat is namelijk om plastic afval te verminderen. PlasticSoupFoundation heeft hetzelfde doel en levert fantastisch werk.

Stuur een gratis offerte aanvraag! Door een gedetailleerde offerte aanvraag te sturen kunnen wij gemakkelijk en snel een prijs geven!

Verzending en retouren

Gratis boven een bestelbedrag van €50,- Beneden dit bedrag rekenen wij slechts €3,95 voor de verzendkosten. Dit is zo laag omdat wij grotendeels meebetalen met de bezorgkosten.

Standaard is voor 15:00 besteld, morgen in huis. Met gepersonaliseerde producten is de levertijd 2 werkdagen. Bij grote bestellingen staat het vermeld in de offerte. De dagen worden geteld in werkdagen en ervan uitgaande dat Postnl geen vertraging heeft.

Levertijd België:

De verzendtijd voor belgie kan 1 of 2 extra werkdagen bedragen, omdat wij in Nederland gevestigd zijn. De verzendtijd is daarom minimaal 2/3 werkdagen.

Verzendkosten België:

€4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€7.50 voor bestellingen in een pakket onder de € 60,-
Gratis voor bestellingen in een pakket vanaf € 60,-

Binnen 14 dagen mag je je product zonder opgaaf van reden retour sturen. Stuur je bestelling niet zomaar terug, maar contacteer eerst even klantenservice@ecofles.nl. Wij voorzien je vervolgens van een retour formulier en van een gratis retour label voor het verzenden.

Ja, retouneren is gratis! Stuur ons een mail naar klantenservice@ecofles.nl en wij sturen je gratis retourlabel.