Duurzame drinkfles

Waarom een duurzame drinkfles kopen

Waarom een duurzame drinkfles gebruiken? Plastic flessen voor eenmalig gebruik voor gebotteld water en andere dranken zijn gemaakt van PET dat maar een of twee keer gerecycleerd kan worden. Slechts een fractie van de plastic flessen die gerecycleerd worden, wordt ook echt gerecycleerd. Minder afhankelijkheid van eenmalig te gebruiken plastic is een grote stap op weg naar duurzaam leven. Gebruik daarom onze duurzame drinkfles die jarenlang meegaat. Eenvoudig schoon te maken en zelfs vaatwasser bestendig. Neem afscheid van plastic flessen voor eenmalig gebruik met onze stijlvolle serie herbruikbare milieuvriendelijke duurzame drinkfles. Onze duurzame drinkflessen zijn ideaal om bij te vullen en een duurzamer leven te leiden. We hebben een ruime collectie eco drinkfles. Dit zijn plasticvrije drinkflessen gemaakt van roestvrij staal. Deze geïsoleerde thermische flessen houden warme dranken 12 uur warm en koude drinken 24 uur. Daarnaast voeren wij onze NATURALS collectie flessen, welke gemaakt zijn van biologisch plastic. Deze serie drinkflessen en bekers zijn om warme en koude dranken in mee te nemen.

Fles met naam

Wil je een fles met naam, zodat je altijd je eigen gepersonaliseerde duurzame drinkfles hebt? Dat kan door onze Ecofles te laten graveren. Je kan hierbij kiezen voor gravering met naam, logo of andere beeld. Een duurzame waterfles bedrukken kan een geschenk voor jezelf zijn, maar is ook ontzettend leuk om te geven. Een zero waste cadeau is ook een ultiem zakelijk relatiegeschenk. Laat aan je klanten zien dat je een duurzaam bedrijf bent, door een eco fles als relatiegeschenk te geven. Wil je meer weten over fles met naam bedrukken? Neem dan contact op met Ecofles. Hoe bestel je een gepersonaliseerde fles met naam? Bij je bestelling van een ecof fles vul je jouw naam in of upload een logo of beeld. Pas eventueel de grootte aan. Onze editor tool laat je gelijk een digitaal voorbeeld zien hoe het ontwerp eruitziet. Ben je tevreden met de duurzame drinkfles met naam of logo? Voeg deze dan toe aan je winkelwagen. Onze duurzame drinkflessen met personalisatie hebben 1 extra werkdag nodig. Dit betekent dat je al na 2 werkdagen de gepersonaliseerde drinkfles thuis mag ontvangen. Wil je onze duurzame waterflessen bedrukken in een bulk? Neem dan even contact met ons op.

Zero waste producten van Ecofles

Onze zero waste producten bestaat uit een serie van twee soorten. De eerste is de eco fles welke gemaakt is van roestvrij staal. De RVS fles houdt warme dranken maar liefst 12 uur warm en koude vloeistoffen 24 uur koud. De duurzame RVS fles is verkrijgbaar in 500 en 750 ml. Bij de 500 ml zero waste producten kan je ook nog kiezen voor een extra sportdop. Een duurzame waterfles met sportdop is ideaal voor onderweg, op kantoor of voor gebruik tijdens het sporten. Het tuutje van de thermosfles maakt drinken nog gemakkelijker. Naast de RVS dubbelwandige fles bestaat onze NATURALS bioplastic collectie uit een variatie van alternatieve producten om warme en koude dranken in mee te nemen. Deze ecoflessen zijn gefabriceerd van bio PP. Uiteraard vindt de productie van onze zero waste producten duurzaam plaats. Bij de productie van bioplastic wordt bijvoorbeeld geen CO2 en giftige stoffen uitgestoten. Door de groei van mais, tarwe en suikerriet wordt zelfs schone zuurstof geproduceerd. Na de oogst wordt van het restmateriaal onze NATURALS serie gemaakt. Wij zijn dan ook een zero waste webshop, bestel vandaag nog je duurzame drinkfles en help Moeder Natuur.

Beste duurzame waterfles thermosfles kopen

De beste duurzame waterfles, thermosfles of drinkfles koop je eenvoudig online bij Ecofles.nl. Al onze producten worden met zero plastic verpakkingen verzonden in een gerecyclede jute zak van Ecofles. Wij streven er dan ook naar om een zero waste webshop te zijn. Al het afval dat we produceren wordt gerecycleerd. Bovendien doneren wij van iedere thermosfles aankoop die in onze zero waste webshop gedaan wordt, 1 euro aan de PlasticSoupFoundation. De beste duurzame waterfles, thermosfles, koffiebeker of smoothie fles koop je online bij Ecofles. 

Standaard geldt dat wanneer je voor 15.00 uur je bestelling plaatst, dat je duurzame drinkfles of dubbelwandige thermosfles de volgende werkdag in huis is. Wil je de duurzame waterfles bedrukken? Dan is de levertijd 2 werkdagen, vanwege de gravering die een extra werkdag kost. Bovendien geldt dat de verzending gratis is boven een besteding van € 50,-. Onder dit bedrag berekenen wij slechts € 3,95 verzendkosten, aangezien wij een deel meebetalen voor de bezorgkosten. Wil je ook duurzaam leven? Start met een duurzame waterfles kopen bij Ecofles!

Uitgelichtte blog posts

Het ontstaan van ecofles.nl

Welkom, mijn naam is Lorenzo. Tijdens mijn lange reis naar Azië heb ik veel gezien en beleefd. Echter heb ik tijdens dit halfjaar ook enorm veel vervuiling en overconsumptie van plastic gezien. Nu heb ik eindelijk de tijd om dit probleem aan te pakken. Geïnteresseerd in het hele verhaal?

Lees verder over ecofles.nl

Dit kan jij doen om plastic overconsumptie te voorkomen!

Naast het herbruiken van je duurzame ecofles kan je meer doen voor onze leefomgeving. Wist je namelijk dat er microplastics zit verwerkt in grotendeels van de cosmetica wereld? Deze microplastics komen vervolgens terecht in onze landbouwgrond, en dus ook in ons eten!

Wat kan ik doen?